Actueel

Actueel

Laatste Nieuws & Blogs

Hou dat idee vast

gepost door : Pieter Kroon
 • 22
  okt
En dan vraagt iemand aan je of je eens mee wil denken. Of je “even” wat ideeën aan wil dragen waar de organisatie mee verder kan. Tja, dan kan het zo maar gebeuren dat je blokkeert. Want meedenken of origineel zijn op verzoek, of in het ergste geval op commando, valt waarachtig niet altijd mee.

Veranderingen gaan soms sneller dan je denkt

gepost door : Pieter Kroon
 • 18
  okt
Veranderingen gaan soms sneller dan je denkt. Lekker is dat. Schrijf je een blogje waarin je ergens in een verdwaalde alinea meldt dat Teams zo’n handige oplossing is, maar dat je het daar even niet over wilt hebben omdat je blogje over WorkPoint Express gaat. Blijkt nu dat er door WorkPoint een release is uitgebracht waarin de integratie met Groups/Teams is meegenomen.

Lekker praktisch

gepost door : Pieter Kroon
 • 22
  aug
Vorige keer schreef ik, dat ik met WorkPoint Express aan de gang was gegaan. Nu ben ik zelf niet altijd de handigste gebruiker, dus als ik ermee kan werken dan moet het de meeste anderen zeker ook lukken. Net als iedereen heb ik een gezond wantrouwen tegenover tools die je op voorhand heel veel gebruiksgemak beloven en die zeggen je heel veel tijd te gaan besparen.

Ik wil “gewoon” kunnen werken in SharePoint

gepost door : Pieter Kroon
 • 21
  aug
Iedereen die wel eens met SharePoint te maken heeft gehad weet dat dit een machtig mooie tool is, maar dat het soms behoorlijk wat voeten in de aarde kan hebben voordat je je, laat ik zeggen, er echt in thuis voelt.

I4-YOU als samenwerkingspartner: "betrouwbaar en specialistisch"

gepost door : Samira van den Oever
 • 30
  jul
Een grote klant van Fujitsu worstelde met een niet meer bij de organisatie passend intranet. Dat moest beter! Vanwege de specialistische kennis van SharePoint die nodig was bij dit project, zocht Fujitsu de samenwerking met I4-YOU.

WorkPoint partnership met een jonge, dynamische SharePoint-specialist

gepost door : Peter de Graaf
 • 19
  jun
WorkPoint en I4-YOU zijn een samenwerkingsverband aangegaan teneinde het marktaandeel van WorkPoint op de Nederlandse markt te vergroten.

De geboorte van Koos: het intranet van Peuterschool Peuter & Co

gepost door : Pieter Kroon
 • 14
  jun
De organisatie Peuter & Co had de wens om de interne communicatie verbeteren. “Wij wilden af van losse nieuwsbrieven en onderlinge e-mails die met grote regelmaat tussen de verschillende locaties verstuurd werden.”

Vacature SharePoint Business Consultant

gepost door : Peter de Graaf
 • 14
  jun
Wij zoeken een SharePoint Business Consultant, word jij onze nieuwe collega? Als business consultant ben je de aanspreekpersoon voor onze klanten als het gaat om het optimaal inzetten van Office 365 en met name SharePoint.

Vacature SharePoint Developer

gepost door : Peter de Graaf
 • 22
  mei
Wij zoeken een SharePoint Developer, word jij onze nieuwe collega? De werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van onze klanten bij de implementatie en ingebruikname van SharePoint (gerelateerde) oplossingen. Je denkt actief mee over de wijze waarop SharePoint succesvol kan worden ingezet, waarbij je gebruik maakt van de standaard mogelijkheden van het SharePoint platform.