Actueel

Actueel

Laatste Nieuws & Blogs

WorkPoint partnership met een jonge, dynamische SharePoint-specialist

gepost door : Peter de Graaf
 • 19
  jun
WorkPoint en I4-YOU zijn een samenwerkingsverband aangegaan teneinde het marktaandeel van WorkPoint op de Nederlandse markt te vergroten.

De geboorte van Koos: het intranet van Peuterschool Peuter & Co

gepost door : Pieter Kroon
 • 14
  jun
De organisatie Peuter & Co had de wens om de interne communicatie verbeteren. “Wij wilden af van losse nieuwsbrieven en onderlinge e-mails die met grote regelmaat tussen de verschillende locaties verstuurd werden.”

Vacature SharePoint Business Consultant

gepost door : Peter de Graaf
 • 14
  jun
Wij zoeken een SharePoint Business Consultant, word jij onze nieuwe collega? Als business consultant ben je de aanspreekpersoon voor onze klanten als het gaat om het optimaal inzetten van Office 365 en met name SharePoint.

Een betere vindbaarheid van data door een SharePoint oplossing

gepost door : Tamara van Wijk
 • 30
  nov
Interview met Wim Notenboom van Hoek en Blok. "De reacties van de eerste gebruikers zijn positief. De zoekfunctie is ontzettend verbeterd, wat ons veel tijd gaat opleveren."

Valo Localisation Partner

gepost door : Peter de Graaf
 • 18
  mei
Sinds het aangaan van het partnership voor Valo in Nederland, heeft I4-YOU bijgedragen aan de vertalingen van Valo. Dit heeft er toe geleid dat I4-YOU het predikaat Localization partner heeft verkregen en nauw met de Finnen samenwerkt om er voor te zorgen dat alle Valo updates direct worden vertaald voor de Nederlandse gebruikers van Valo.

Valo partner story

gepost door : Peter de Graaf
 • 5
  mei
Mei 2017, de eerste Valo Summit is een feit. In het schitterende Florence kwamen de buitenlandse partners van Valo bij elkaar. Om succesverhalen met elkaar te delen en de ontwikkelingen en roadmap van Valo te vernemen.

Waardevolle investering

gepost door : Peter de Graaf
 • 12
  jan
Over investeringen gesproken ... Iedereen heeft er mee van doen en wanneer creëert dit nu waarde. In mijn column ga ik daar nader op in. Stof tot nadenken!