Efficiënte

bestuursvergaderingen

Indeqa

Wil je grip en structuur in je digitale bestuursvergadering? Easy! Vergader makkelijk, effectief en veilig met Indeqa (voorheen Easy2Meet).

Deze app tilt het vergaderproces naar een hoger plan. Dit alles is ontwikkeld op basis van Microsoft 365.

1. Maak een vergadering

Kies je vergadering template, nodig deelnemers uit, controleer beschikbaarheid en plan je vergadering.

Documentmanagement

2. Agenda opstellen

Structureer uw vergadering op geordende onderwerpen en voeg eenvoudig documenten toe vanaf uw SharePoint of lokale stations.

3. Publiceer de vergadering

Breng uw deelnemers op de hoogte via e-mail over bijgewerkte documenten en agenda’s.

Klaar om Indeqa te gebruiken?

Je installeert de app gemakkelijk en 30 dagen gratis proberen

Vergaderen voor Microsoft 365

Indeqa (voorheen Easy2Meet) is software voor efficiënte en volledig papierloze vergaderingen. Volledig ontwikkeld volgens de richtlijnen en routekaart van Microsoft, gebaseerd op Microsoft 365 en in het bijzonder SharePoint.

Indeqa is een invoegtoepassing (SharePoint) die het hele vergaderproces mogelijk maakt. Het is een schil over je SharePoint-omgeving met alle voordelen die ermee gepaard gaan. Dit alles digitaal en volledig papierloos!

Zij gingen je al voor

Lees over de ervaringen

“Het grootste verschil is dat ik niet langer uren hoef te kopiëren ter voorbereiding van een vergadering. Die tijd vul ik nu in met inhoudelijk interessanter werk. Een hele verbetering!”

– SGP

“Het grootste verschil is dat ik niet langer uren hoef te kopiëren ter voorbereiding van een vergadering. Die tijd vul ik nu in met inhoudelijk interessanter werk. Een hele verbetering!”

– SGP

Documentmanagement digitale werkplaats

Het enige wat eindgebruikers willen is een eenvoudige en efficiëntere manier van werken met documenten. Dat is precies wat documentmanagement biedt…

Je bent op zoek naar een digitale werkomgeving, maar er is zoveel keus. Vaak kom je uit bij Microsoft 365 en Google. Wat is het verschil en hoe maak je een keuze?

Met Power Apps kun je zonder kennis van code, zelf apps ontwikkelen. Een handige uitkomst als je bedrijfsprocessen soepeler en efficiënter wilt laten verlopen.