Consultancy


Advisering op maat ten aanzien van uw Informatievoorziening. Vanuit onze jarenlange ICT-ervaring helpen wij u de juiste stappen te zetten. Vanuit ondernemingsvisie vertalen naar ICT-strategie en definiëren van uw roadmap. Op basis van deze roadmap worden de mogelijkheden verkend en geanalyseerd om uiteindelijk de juiste keuze(s) maken. Eenmaal die keuze gemaakt begeleiden wij u in het traject om te komen tot een succesvolle implementatie.

 

Wij houden van uitdagingen en denken in oplossingen. Onze werkwijze daarbij: ‘helder in = helder uit’. Te beginnen met uw business-case, want zonder case geen project. Dus to-the-point vaststellen, analyseren, specificaties uitschrijven en oplossen, waarbij wij verandermanagement niet schuwen. Zodat organisatie en ICT optimaal op uw bedrijfsvoering zijn afgestemd. Want alleen daar bent u bij gebaat!

 • Business Consultancy

  De digitale (r)evolutie verandert bedrijven en de snelheid waarmee nieuwe technologie op de markt komt is overweldigend. Dat vraagt veel van u als ondernemer. Welke keuzes maakt u? En hoe implementeert u op succesvolle wijze?

   

  Lees meer
 • Softwareselectie

  Het moment kan niet langer uitgesteld worden en uw software dient te worden vervangen. Wat is er te koop en hoe pakt u dat aan? Gaat standaardsoftware passen of dient er toch specifiek te worden aangepast en/of ontwikkeld? Hoe beoordeelt u hetgeen er wordt aangeboden? Ondertussen gaat de business gewoon door.

   

   

  Lees meer
 • Implementatiebegeleiding

  De keuze is voor softwarevernieuwing is gemaakt, en dan? Er is veel voor nodig om tot een succesvolle implementatie te komen. Daarbij gaat het natuurlijk over de juiste inrichting van software, dat zeker. Maar meer nog gaat het over gebruikers die begrijpen hoe het gaat werken en eigenaar worden van hun proces. Want uiteindelijk draait het daarom!

   

  Lees meer
CloseKies je taal