Waarom I4-YOU?

Samen bouwen we aan succes!

Bij I4-YOU ben jij de sleutel tot ons succesverhaal. Wij geloven in jouw talenten en helpen je de juiste uitdaging te vinden binnen ons team. Samen vliegen we projecten aan, staan we achter je en delen we verantwoordelijkheden en ruimte voor creativiteit.

We nemen jou én ons werk serieus, met vertrouwen als fundament. Geen hiërarchie, maar een hecht team waarin we elkaar ondersteunen, van elkaar leren en samen lachen. Wil jij een omgeving vol innovatie, groeikansen en positieve energie? Kom dan werken bij I4-YOU en help mee ons succes te vormen!

30 vakantiedagen

Je krijgt 30 vakantiedagen, omdat we geloven in “work hard, play hard”. Je inzet wordt beloond met voldoende tijd om te ontspannen en te genieten van wat je hebt verdiend.

Flexibiliteit en vrijheid

Een gezonde balans tussen werk en privé, vinden we belangrijk en vormt de kern van flexibiliteit en vrijheid. We vertrouwen erop dat je hier op een verantwoordelijke manier mee omgaat.

Hechte techfamilie

We zijn meer dan een team, we zijn een hechte techfamilie. Met een gezonde portie humor bieden we een omgeving waarin plezier en prestatie hand in hand gaan.

Kleine bedrijf, grote impact

Ondanks dat we klein zijn, hebben we grote klanten en projecten zoals BAM & Van Oord. We hebben veel specialisme in huis en spelen daardoor mee met de grote jongens op de markt.

Community

We zijn trotse partners van de DWIT, nemen deel aan DIWUG-evenementen en verkennen samen met veel plezier de toffe tech events, beurzen en conferenties in het binnen- & buitenland.

Persoonlijke ontwikkeling

Van Microsoft-certificaten tot complete opleidingen, bij ons is alles mogelijk. Wij stimuleren voortdurende ontwikkeling en geven jou de kans om te groeien, niet alleen in kennis maar ook in je carrière.

Plan een koffie call

We gaan graag het gesprek aan om jouw ideale uitdaging te ontdekken.

MVP Marting Lingstuyl

“Binnen I4-YOU gebruik ik zowel mijn technische als mijn soft skills. Wij willen echte oplossingen voor een klant en met elkaar iets moois maken. Ik vind het prettig dat wij veel speelruimte krijgen binnen I4-YOU. Dat creëert vanzelf eigenaarschap: niet je eigen bureautje schoonvegen, maar de verantwoordelijkheid dragen. Die ruimte heb ik nodig om mijn werk goed te kunnen doen. Zo staan wij er overigens allemaal in. Mijn collega’s zijn authentieke mensen. Er is intern geen politiek gedoe en hebben wij het goed met elkaar.”

Waar technologische uitdagingen op je wachten!

Ons team groeit snel en we zoeken enthousiaste tech-talenten om zich bij ons aan te sluiten bij ons fantastische team. Bekijk onze actuele vacatures en ontdek welke rol perfect aansluit bij jouw vaardigheden en interesses. Niet de functie gevonden die bij jouw vaardigheden en ambities past? Maak je geen zorgen! We zijn altijd op zoek naar Tech toppers die onze missie delen. Stuur je CV en motivatie naar suzanne@i4-you.com en da spreken we je binnenkort.

Microsoft 365
Developer

Maak een impact door de ontbrekende schakel te zijn wanneer SharePoint of Teams niet voor de volle 100% aansluiten op de wensen van de klant.

Business
Consultant

Leid uitdagende projecten, werk nauw samen met technische teams, en vertaal klantbehoeften naar Microsoft 365 en SharePoint-oplossingen.

3e-lijns service
& support

Vraag, incident, probleem of wijziging, met diepgaande kennis van Microsoft 365 en een scherp gevoel voor klantbehoeften, ben jij de cruciale schakel.