Duwo intranet

Meer interactie en

fijner samenwerken met

Een nieuw intranet

Ben je als student op zoek naar een kamer? Met meer dan 33.000 studentenkamers en woningen in de leukste studentensteden voorziet DUWO studenten uit Amsterdam, Amstelveen, Delft, Den Haag, Deventer, Haarlem, Hoofddorp, Leiden en Wageningen van een huis.

DUWO vind het belangrijk dat iedere student zich thuis voelt en met hun jarenlange ervaring weten ze ondertussen heel goed wat studenten willen en nodig hebben.

“I4-YOU heeft onze visie en onze werkwijze fantastisch begrepen en een mooie oplossing neergezet. Goed denkwerk over de oplossing en een fijne samenwerking tussen DUWO en I4-YOU.”

Tholfikar | Technisch Applicatiebeheerder

De uitdaging

Een digitale werkomgeving is tegenwoordig niet meer weg te denken uit een organisatie. Vooral wanneer je medewerkers thuis of op locatie werken, is het wel zo fijn als alle informatie, tools en mensen op 1 plek samengebracht worden. Het intranet was verouderd en voldeed niet aan de standaarden van tegenwoordig. Weinig mogelijkheden, niet gebruikersvriendelijk en het sociale interactieve gedeelte miste. De concrete vraag was uiteindelijk:

“Een ‘sprankelend’ intranet dat helemaal gebruikersvriendelijk is met veel mogelijkheden, waarbij vooral de onderlinge interactie en het sociale gedeelte belangrijk zijn. Het kunnen plaatsen van bijvoorbeeld nieuwsberichten, delen van ideeën, reageren op berichten en taggen.”

 

Aanbod

De oplossing

Een compleet nieuw intranet met alles erop en eraan, dat 100% aansluit bij de wensen en behoeften van DUWO. Hoe dit intranet tot stand gekomen is? Voor het project heeft DUWO een kleine groep projectgroep opgericht bestaande uit ICT, Communicatie en HR.

Met deze projectgroep en onder begeleiding van I4-YOU heeft DUWO het prachtige intranet ingericht en zijn ze enorm trots op en blij met het eindresultaat. “Het Valo Intranet werkt zo ontzettend fijn, je kunt er zóveel mee. Natuurlijk is dat wennen, maar het is een heel makkelijk systeem met veel mogelijkheden.”

Wat heeft het opgeleverd?

Een ‘sprankelend’ intranet waar zowel DUWO als wij van I4-YOU enorm trots op zijn en een makkelijke, leuke samenwerking. Geen ingewikkelde zaken of getreuzel, maar efficiënte oplossingen en actie! Dat samen heeft onder anderen voor het volgende opgeleverd:

Nicolette | Projectleider ICT

Medewerkers van DUWO aan het woord

“Samen met I4-YOU hebben we in korte tijd een mooi intranet neergezet. We zijn erg blij met de keuze voor Valo intranet omdat we hiermee op een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke manier het intranet naar onze wensen kunnen inrichten. Omdat onze organisatie met Microsoft 365 werkt is de integratie met SharePoint en Teams een pluspunt. “

Tessa | Communicatieadviseur

Medewerkers van DUWO aan het woord

“Het opbouwen van pagina’s op ons nieuwe Intranet gaat super gemakkelijk en er is heel veel meer mogelijk. Zeker een grote stap vooruit vergeleken met ons vorige Intranet!”

Duwo intranet (1)

“Super blij met ons nieuwe intranet! Moderne uitstraling, overzichtelijk en leuk om laagdrempelig nieuwsartikelen te liken en verjaardagen van collega’s in te kunnen zien.”

Sanne | Business Developer