De ervaring van

MVP Martin Lingstuyl

“Binnen I4-YOU gebruik ik zowel mijn technische als mijn soft skills. Wij willen echte oplossingen voor een klant en met elkaar iets moois maken. Ik vind het prettig dat wij veel speelruimte krijgen binnen I4-YOU. Dat creëert vanzelf eigenaarschap: niet je eigen bureautje schoonvegen, maar de verantwoordelijkheid dragen. Die ruimte heb ik nodig om mijn werk goed te kunnen doen. Zo staan wij er overigens allemaal in. Mijn collega’s zijn authentieke mensen. Er is intern geen politiek gedoe en hebben wij het goed met elkaar.”

De ervaring van

Suzanne Karreman

“Het werken bij I4-YOU bevalt heel goed. We hebben een kleinschalig en heel hecht team met veel kennis en ervaring. Als we iets doen, dan doen we het goed. We werken als een team aan uitdagende projecten en daar geniet ik enorm van. Daarnaast is het focusgebied precies wat bij mij past. Vanaf moment 1 heb ik mij thuis gevoeld. Het team is divers, er zijn korte lijntjes en we werken niet alleen hard, maar doen ook veel leuke dingen samen. Iedere dag weer kom ik met veel plezier naar kantoor.”

Ontdek jouw toekomst bij I4-YOU

Bekijk nu onze Microsoft 365 vacatures en zet de volgende stap in je carrière!

De ervaring van

Willemijn Noordermeer

“Wat ik ontzettend leuk vind bij I4-YOU is de ontspannen en gezellige sfeer. We zijn een echt én hecht team. We hebben lol maar werken ook hard met elkaar. Dat we echt samenwerken, merk ik vooral wanneer we bij klanten in een team komen met externen. Wanneer ik ergens tegenaan loop, kan ik altijd mijn collega’s raadplegen via Microsoft Teams of gewoon even aanschuiven aan het bureau. Dit geldt ook voor servicedesk vragen, dat doen we écht met elkaar en niemand is te beroerd om dat op te pakken. Als je bij I4-YOU komt werken, kom je in een hecht team terecht. Met een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit en ‘samen komen we tot de beste oplossing voor de klant’ houding, ben je een echte aanvulling in het team. Owh, een gezonde portie humor en voorliefde voor tafelvoetbal komt ook goed van pas.”