Ontdek jouw toekomst bij I4-YOU

Bekijk onze vacatures

Ons team groeit snel en we zoeken enthousiaste tech-talenten om zich bij ons aan te sluiten bij ons fantastische team. Bekijk onze actuele vacatures en ontdek welke rol perfect aansluit bij jouw vaardigheden en interesses.

Niet de functie gevonden die bij jouw vaardigheden en ambities past? Maak je geen zorgen! We zijn altijd op zoek naar Tech toppers die onze missie delen. Stuur je CV en motivatie naar suzanne@i4-you.com en da spreken we je binnenkort.

Microsoft 365
Developer

Maak een impact door de ontbrekende schakel te zijn wanneer SharePoint of Teams niet voor de volle 100% aansluiten op de wensen van de klant.

Business
Consultant

Leid uitdagende projecten, werk nauw samen met technische teams, en vertaal klantbehoeften naar Microsoft 365 en SharePoint-oplossingen.

3e-lijns service
& support

Vraag, incident, probleem of wijziging, met diepgaande kennis van Microsoft 365 en een scherp gevoel voor klantbehoeften, ben jij de cruciale schakel.

Plan een koffie call

We gaan graag het gesprek aan om jouw ideale uitdaging te ontdekken.

Flexibiliteit en vrijheid

Een gezonde balans tussen werk en privé, vinden we belangrijk en vormt de kern van flexibiliteit en vrijheid. We vertrouwen erop dat je hier op een verantwoordelijke manier mee omgaat.

Kleine bedrijf, grote impact

Ondanks dat we klein zijn, hebben we grote klanten en projecten zoals BAM & Van Oord. We hebben veel specialisme in huis en spelen daardoor mee met de grote jongens op de markt.

Hechte techfamilie

We zijn meer dan een team, we zijn een hechte techfamilie. Met een gezonde portie humor bieden we een omgeving waarin plezier en prestatie hand in hand gaan.

Community

We zijn trotse partners van de DWIT, nemen deel aan DIWUG-evenementen en verkennen samen met veel plezier de toffe tech events, beurzen en conferenties in het binnen- & buitenland.

“Het is heel gevarieerd qua werkzaamheden, klantcontact is enorm belangrijk … Zelf vind ik het zoeken naar de beste oplossing voor de klant voor de langere termijn het leukst!”

– Bart-Jan Dekker