Valo

Social Intranet


Valo Social intranet

Ons Social Intranet, waarbij de laatste ontwikkelingen vanuit Microsoft op de voet worden gevolgd en volledig zijn geïntegreerd. Gebruik makend van de standaards uit SharePoint. Kant-en-klare en veel functionaliteit: in zeer korte tijd te implementeren, zodat je snel aan de slag kunt. Door de vele features zodanig aanpasbaar dat de eigen huisstijl en bedrijfsidentiteit volledig tot hun recht komen. Geoptimaliseerd voor mobile devices. De schitterende gebruikersinterface maakt het gebruik aangenaam, hetgeen de adoptie bevordert.

Out of the box intranet
Een intranet kennen de meeste bedrijven wel. Maar de wijze waarop dit binnen Valo is gerealiseerd, is wel erg fraai. Dit compleet met de social features die van deze tijd zijn. Zoals gezegd, gebaseerd op SharePoint, waarbij Valo out-of-the-box functionele verbeteringen toevoegt die het uiterst gebruikersvriendelijk maken.

Modulair intranet
Valo kent een modulaire opbouw, hetgeen je de unieke mogelijkheid geeft om te starten vanuit een prima basis en daarna langzaamaan uit te bouwen. Informatie delen, blogs, chat en video en nog zoveel meer maken Valo tot hét Social Intranet dat meerwaarde geeft.

Valo Demo

Gebruiksvriendelijk


‘Het oog wil ook wat’ en Valo nodigt uit om gebruikt te worden. Sterke visuals, integratie van video en social features en duidelijke navigatie helpen de boodschap over te brengen en de adoptie bij uw gebruikers te vergroten.

Klanten aan het woord


“Het grootste succes van Koos is het sociale deel. Wij kunnen nu op een gemakkelijke manier nieuwsberichten plaatsen, activiteiten delen en elkaar inspireren.”

Nik Sluimer

Marketing & Communicatiemedewerker Bij Peuter & Co

Waarom

Valo


Op zoek naar een eenvoudig Intranet dat out-of-the-box alles bevat wat u nodig heeft? Dat is Valo Intranet! Het juiste gereedschap voor effectievere werkdagen.

 • Herkenbare layout

  Ongeacht het device, Valo intranet heeft overal dezelfde herkenbare layout. Volledig responsive, zodat het er altijd goed uitziet.

 • Mobile first

  Het toenemende belang van het mobiele werken bepaalt de agenda van de doorontwikkeling van de Valo app.

 • Nieuws

  Voor medewerkers hèt meest geraadpleegde item. Op kantoor of thuis op de bank. In Valo ook als ‘push notification’ beschikbaar.

 • Social

  Het social aspect is niet meer weg te denken. In Valo intranet op dezelfde wijze als op LinkedIn en Facebook aanwezig.

Image
Valo Demo
 
 
 

Download nu het Valo E-book

 

Boek een demo

Vul hier uw gegevens in


bekijk onze

Valo nominaties


 
 

Veel gestelde vragen over (de voordelen van) Valo


Als je SharePoint out-of-the-box wilt implementeren, moet je zelf het concept voor het intranet uitdenken en vervolgens implementeren in SharePoint. Of je SharePoint al dan niet gaat aanpassen, het creëren van een nieuw intranet met SharePoint kost dan veel tijd en vereist specifieke kennis, zowel op conceptueel als technisch niveau. Valo is een kant-en-klaar intranet wat de best practices en lessons learned van honderden intranet implementaties samenvat. Met Valo kunnen de content producers zich vanaf dag 1 richten op het creëren van content.

Ontdekken wat Valo voor jou kan betekenen?

Boek vrijblijvend een demonstratie van Valo en laat je inspireren.

Valo Demo