Social intranet

Valo

Social Intranet

Valo Social intranet

Ons Social Intranet, waarbij de laatste ontwikkelingen vanuit Microsoft op de voet worden gevolgd en volledig zijn geïntegreerd. Gebruik makend van de standaards uit SharePoint. Kant-en-klare en veel functionaliteit: in zeer korte tijd te implementeren, zodat je snel aan de slag kunt. Door de vele features zodanig aanpasbaar dat de eigen huisstijl en bedrijfsidentiteit volledig tot hun recht komen. Geoptimaliseerd voor mobile devices. De schitterende gebruikersinterface maakt het gebruik aangenaam, hetgeen de adoptie bevordert.

Out of the box intranet

Een intranet kennen de meeste bedrijven wel. Maar de wijze waarop dit binnen Valo is gerealiseerd, is wel erg fraai. Dit compleet met de social features die van deze tijd zijn. Zoals gezegd, gebaseerd op SharePoint, waarbij Valo out-of-the-box functionele verbeteringen toevoegt die het uiterst gebruikersvriendelijk maken.

Modulair intranet

Valo kent een modulaire opbouw, hetgeen je de unieke mogelijkheid geeft om te starten vanuit een prima basis en daarna langzaamaan uit te bouwen. Informatie delen, blogs, chat en video en nog zoveel meer maken Valo tot hét Social Intranet dat meerwaarde geeft.

Gebruikersvriendelijk

‘Het oog wil ook wat’ en Valo nodigt uit om gebruikt te worden. Sterke visuals, integratie van video en social features en duidelijke navigatie helpen de boodschap over te brengen en de adoptie bij uw gebruikers te vergroten.

Klanten aan het woord

Waarom

Valo

Op zoek naar een eenvoudig Intranet dat out-of-the-box alles bevat wat u nodig heeft? Dat is Valo Intranet! Het juiste gereedschap voor effectievere werkdagen.

Herkenbare layout

Ongeacht het device, Valo intranet heeft overal dezelfde herkenbare layout. Volledig responsive, zodat het er altijd goed uitziet.

Nieuws

Voor medewerkers hèt meest geraadpleegde item. Op kantoor of thuis op de bank. In Valo ook als ‘push notification’ beschikbaar.

Mobile first

Het toenemende belang van het mobiele werken bepaalt de agenda van de doorontwikkeling van de Valo app.

Social

Het social aspect is niet meer weg te denken. In Valo intranet op dezelfde wijze als op LinkedIn en Facebook aanwezig.

Download nu het Valo E-book

Download nu

Een afspraak, demo of gratis e-book aanvragen

Vul hier uw gegevens in

Nominaties

Valo

Veel gestelde vragen over (de voordelen van) Valo

 • Wat is het voordeel van Valo intranet ten opzichte van out-of-the-box SharePoint?

  Als je SharePoint out-of-the-box wilt implementeren, moet je zelf het concept voor het intranet uitdenken en vervolgens implementeren in SharePoint. Of je SharePoint al dan niet gaat aanpassen, het creëren van een nieuw intranet met SharePoint kost dan veel tijd en vereist specifieke kennis, zowel op conceptueel als technisch niveau. Valo is een kant-en-klaar intranet wat de best practices en lessons learned van honderden intranet implementaties samenvat. Met Valo kunnen de content producers zich vanaf dag 1 richten op het creëren van content.

 • Hoe ziet het licentiemodel eruit?

  Valo kent een éénmalige aanschafprijs van licenties, waarbij de hoogte afhangt van de bedrijfsgrootte; daarbij kent Valo een zeer aantrekkelijk prijsmodel voor non-profit organisaties. Daarnaast hangt het af van de modules die worden gekozen. Immers, omdat Valo modulair is opgebouwd, kan er gestart worden vanuit een basis intranet, waaraan direct of later kant-en-klare add-ons kunnen worden toegevoegd.

  Huidige add-ons zijn: Personen & Expertise Zoeker, Social Hub, Video, Delve Blogs, Admin Toolpack en Meertaligheid. Daarnaast kent Valo een 2-tal producten die met het social intranet kunnen worden geïntegreerd of zelfstandig worden gebruikt: Teamwork en Ideeënmanagement.

  Valo is beschikbaar voor de cloud als on premises.

  Valo Fresh abonnement geeft u toegang tot onze toekomstige releases en gebruiksrechten voor de Valo Mobiele App.

 • De ontwikkelingen binnen Microsoft gaan door; hoe garandeert Valo dat daarvan gebruik wordt gemaakt en goed blijft werken?

  Door te kiezen voor een Valo Fresh abonnement blijft Valo up-to-date. Het Valo productteam publiceert elke 3 maanden een nieuwe product release en Valo Fresh geeft het recht om alle toevoegingen die binnen de aangeschafte modules zijn gedaan in gebruik te nemen. Op deze wijze blijft je intranet volledig bij en blijft de gedane investering waardevast! Onderdeel van Valo Fresh is het gebruiksrecht voor de Valo Mobile App.

 • Kant-en-klaar suggereert een korte implementatie; wat is de indicatie hiervoor?

  Valo is een kant-en-klare oplossing, dus in de meeste scenario’s is er geen lang en daarmee kostbaar implementatietraject nodig. De nadruk ligt op installatie, geovernance/informatiearchitectuur en branding; tevens vindt instructie en overdracht aan de beheerorganisatie plaats. Waar nodig kan er nog sprake zijn van migratie. Onze ervaring leert dat je moet denken aan 5 – 10 dagen voor de implementatie, dit met een doorlooptijd van 2 – 4 weken. Daarna is het intranet af en kan volledig in gebruik worden genomen.

  Belangrijk voordeel van de kant-en-klare oplossing is dat je reeds bij de start van het project weet hoe het eruit komt te zien. Heldere verwachting en dit versnelt de adoptie bij gebruikers enorm.

 • Kan ik Valo Intranet op mijn mobiele telefoon of tablet gebruiken?

  Ja, Valo intranet is volledig responsive en past zich fraai aan op alle (for)maten mobiele apparaten. De Valo intranet Mobile App voor Android is specifiek gemaakt om nieuws op mobiele telefoons te ‘pushen’.