Valo Idea Management

Valo Idea Management


Valo Idea Management. Een prima idee voor iedere organisatie.

Geef medewerkers alle ruimte om hun innovatieve ideeën te ventileren, te delen en te laten beoordelen met en door elkaar. Laat iedereen binnen je organisatie zien wat er voor creatieve oplossingen worden bedacht en geef mensen de ruimte om hier iets van te vinden.

Goede ideeën zijn bedoeld om met elkaar te delen

In Valo Idea Management leg je je ideeën niet alleen vast, maar deel je ze ook met je collega’s. Je geeft mensen bovendien de mogelijkheid om ideeën te “liken”, te becommentariëren en te beoordelen. Die informatie kan centraal worden weergegeven waardoor er op een speelse manier een gezond competitie-element kan worden ingebracht. Dit wordt gamification genoemd.

Valo Idea Management als zelfstandige module

Natuurlijk kun je Idea Management als losse module inzetten. Maar de ware kracht van deze module toont zich pas écht wanneer deze wordt geïntegreerd met je social intranet.Dat geeft je de mogelijkheid om de beste ideeën de plek te geven die ze verdienen, centraal in de organisatie.

Hoe nieuw of hoe goed is jouw idee?

Binnen Valo Idea Management heb je de mogelijkheid om op basis van slimme filtering te controleren of jouw idee niet al een keer is ingebracht. Ook kun je direct zien wat de status van een idee is. Je ziet niet alleen hoe een idee wordt gewaardeerd, maar ook of er daadwerkelijk binnen de organisatie opvolging aan wordt gegeven. Ook heb je de mogelijkheid om te zien welk idee het best “scoort” of het meest wordt becommentarieerd. Leuk om te zien is ook wie de meeste ideeën in de organisatie heeft aangedragen.

 

Vraag vrijblijvend een demo aan