Teamwork

Valo Teamwork


Valo Teamwork

Breng al je Office 365 samenwerkingstools (One Drive, Planner, Teams, SharePoint en Conversations) samen in één overzichtelijk dashboard. Hierin krijg je niet alleen een helder overzicht van alle teams waar jezelf deel van uitmaakt, je kunt ook zoeken naar andere teams in de organisatie en jezelf hierin uitnodigen. Mits je hiertoe gerechtigd bent natuurlijk. Via een slimme zoekfunctie, met duidelijke filtermogelijkheden, zijn je documenten snel en eenvoudig terug te vinden, ongeacht binnen welk Team ze zijn opgeslagen.

Teamwork als losse module

Uiteraard kan Valo Teamwork volledig geïntegreerd worden gebruikt met de Valo intranetoplossing. Maar de module kan ook als volledig zelfstandige oplossing worden ingezet, bijvoorbeeld als zelfstandige projectoplossing.

Valo Teamwork als projectoplossing

Inmiddels hebben wij tijdens diverse trajecten Valo Teamwork succesvol als projectmanagement-oplossing in mogen zetten. Breng al je projectgerelateerde zaken netjes samen binnen een Team waarin alle bij het project betrokken medewerkers zijn samengebracht. Ook externe partijen kunnen in deze projectteams deelnemen. Uiteraard met inachtneming van alle security voorwaarden.

Maak je eigen Templates

Bouw snel en eenvoudig je eigen site templates (frontpages, bibliotheken en metadata) op basis van het standaard PnP Templates framework, zonder dat je zelf enige kennis hoeft te hebben van ingewikkelde codeertechnieken.

Valo Teamwork is zowel geschikt voor Classic als Modern SharePoint

We gaan hier heel bewust nu geen technische verhandeling houden over het SharePoint Framework. Maar we willen je er toch wel graag op wijzen dat Valo Teamwork volledig in lijn is met de best practises van Microsoft, in zowel Classic als Modern SharePointomgevingen en dat Teamwork zowel online beschikbaar is als voor SharePoint Server 2013, 2016 en 2019.

 

Vraag vrijblijvend een demo aan