WorkPoint

Completing SharePoint


SharePoint als basis voor Out of the box business oplossingen

Het uitgangspunt voor onze WorkPoint-oplossingen is een online Office 365 SharePoint omgeving. Nu is SharePoint een prachtig product, daar zijn wij het waarschijnlijk wel snel over eens. Maar, wij weten ook allemaal hoe ingewikkeld het kan zijn om zaken overzichtelijk te maken en te houden binnen complexere SharePoint omgevingen.

Standaard WorkPoint oplossingen

Het risico van ingewikkeld maatwerk en eindeloze custom made aanpassingen ligt al snel op de loer. Dit kun je voorkomen door gebruik te maken van Out of the box oplossingen die zichzelf inmiddels in de praktijk ruimschoots hebben bewezen.

I4-YOU levert de SharePoint professionals om het waar te maken

Om direct optimaal te kunnen profiteren van alle mogelijkheden is het handig om terug te kunnen vallen op de hulp van een praktisch ingestelde, oplossingsgerichte professional die in staat is om al je procesvragen direct te vertalen naar een -standaard- oplossing.

I4-YOU heeft die professionals in huis. SharePoint pro’s die op basis van hun ervaring en kennis niet alleen de belofte durven te doen dat een oplossing gaat werken, maar die die beloftes ook daadwerkelijk kunnen waarmaken. Binnen de afgesproken tijd!

 

Vraag vrijblijvend een demo aan