WorkPoint

Projectmanagement


Projectmanagement binnen Office 365.

Beheer, én bewaak, al je project-gerelateerde processen vanuit één centraal punt. Volg en stuur projecten stap voor stap van initiatie tot evaluatie. Registreer al je documenten, gemaakt in Office365 in programma’s als Word, Excel, PowerPoint en Outlook binnen een project.

Procesbewaking

Onze oplossing zorgt ervoor, dat een projectfase niet kan worden gestart voordat alle taken in een voorgaande fase volledig zijn afgewikkeld en aan alle eisen en voorwaarden voor de volgende fase is voldaan. Projectmanagement stelt eisen aan de administratieve omgeving. Risicomanagement, kwaliteitsbewaking en procesvoortgang worden op basis van templates in goede banen geleid.

Project Document Management

Ook in Project Document Management wordt voorzien. Zo worden documenten automatisch voorzien van de juiste metatags (kenmerken). Op basis van Gate Control wordt het extern delen en opslaan van documenten in de juiste, en bovenal veilige, banen geleid.

I4-YOU biedt de oplossing op basis van WorkPoint

Op basis van WorkPoint 365 biedt I4-YOU een oplossing waarmee:

  • je een flexibele SharePointomgeving tot je beschikking krijgt waarbinnen de projectadministratie efficiënt maar eenvoudig wordt vormgegeven;
  • samenwerken in, en delen van, documenten een stuk eenvoudiger worden;
  • je snel en makkelijk kunt zoeken in actuele en historische projectinformatie;
  • (project)documentmanagement op basis van templates eenvoudig en snel wordt vormgegeven;
  • je zeker weet dat versiebeheer en compliance binnen de projectomgeving prima geregeld zijn;
  • de voortgang van processen eenvoudig kan worden beheerd én bewaakt (optioneel kan voortgangsdata worden geëxporteerd naar Excel).

Kortom, een SharePointoplossing die écht werkt.

 

Vraag vrijblijvend een demo aan