Tijd voor verandering

Je wilt dat processen in je organisatie efficiënter verlopen. Het liefst blijf je daarbij gebruikmaken van je eigen apps en andere favoriete software.

Dat kan door het automatiseren van routinematige taken. Op die manier bespaar je tijd en geld, werk je rustiger en gaat de kwaliteit van je business omhoog.

Geautomatiseerde workflows

Optimaliseer bedrijfsprocessen

Overal waar je binnen je organisatie te maken hebt met terugkerende (aan)vragen via verschillende kanalen en met losse documenten, een Power App kan een enorme efficiëntieslag maken door bijvoorbeeld losse aanvragen om in digitale formulieren met door jou vooraf gekozen invulmogelijkheden.

Voordelen Power Automate

Naast het winnen van tijd, doordat je het werk niet langer handmatig hoeft te doen, heeft het automatiseren van processen meer voordelen: doordat software precies doet wat je invoert, elimineer je menselijke fouten binnen het proces.

Apps voor alle devices

Het is belangrijk dat iedereen in de organisatie met de nieuwe app kan werken, ongeacht device. Daarom kun je Power Apps ontwikkelen die werken op ieder device, of dat nu een laptop, smartphone, of tablet is. Ook kun je applicaties bouwen voor de verschillende besturingssystemen, waaronder iOS en Android.

Voordelen van Power Apps

Je hoeft geen traditionele code te schrijven voor het maken van een eenvoudige Power App. Hierdoor gaat het ontwikkelproces snel en blijven de kosten laag. Nog een voordeel is dat je met een zelf ontwikkelde business app optimaal gebruikmaakt van de expertise binnen jouw organisatie.

“Processen gaan nu waar mogelijk automatisch en digitaal. Daardoor zijn workflows zijn merkbaar geoptimaliseerd. Het bespaart ons zoveel tijd!

– CVU Uitvaartzorg

Gratis demo aanvragen?

Dat kan geregeld worden! Onze IT experts staan klaar om jou te te laten
hoe het Power Platform jou verder kan helpen!

Zij gingen je al voor

Lees over de ervaringen

“Hoe optimaliseer je processen met complexe documentstromen, binnen een organisatie die moet voldoen aan zeer strenge wet- en regelgeving? En dat in een branche waarin zelfs de kleinste fout onherstelbare gevolgen kan hebben. Dat was voor ons een complete uitdaging! Door het afstellen van de software op de specifieke behoeften van organisatie, ontstond een IT-oplossing die naadloos past bij de werkwijze van onze organisatie. Tot op de dag van vandaag zijn we uitermate tevreden met de oplossing en zouden niet meer zonder kunnen. Het maakt ons werk zoveel makkelijker!”

– CVU Uitvaartzorg

“Hoe optimaliseer je processen met complexe documentstromen, binnen een organisatie die moet voldoen aan zeer strenge wet- en regelgeving? Dat was voor ons een complete uitdaging! Door het afstellen van de software op de specifieke behoeften van organisatie, ontstond een IT-oplossing die naadloos past bij de werkwijze van onze organisatie. Het maakt ons werk zoveel makkelijker!”

– CVU Uitvaartzorg

Met Power Apps kun je zonder kennis van complexe code, zelf apps (laten) ontwikkelen. Een handige app is vaak een uitkomst als je bedrijfsprocessen soepeler en efficiënter wilt laten verlopen.

Een populaire toepassing van Power Apps is een checklist in app-vorm. Niet gek, want een ‘slimme’, digitale checklist kan je afdeling een boost geven op het gebied van productiviteit, werkplezier en kwaliteit.

Maakt je organisatie gebruik van zowel AFAS als Office365? Dan biedt Microsoft Power Automate (voorheen Flow) mogelijkheden om deze twee systemen met elkaar te laten samenwerken.