Fresh intranet blog

Hulp nodig?

Neem dan contact met mij op. Ik sta klaar om je vragen te beantwoorden

Iris van Sligtenhorst

Marketing & Communications Manager

Fresh intranet blog

Bo van der Linden & Iris van Sligtenhorst

 · 19 oktober 2023

6 redenen waarom Fresh intranet een goede keuze is

SharePoint is constant in ontwikkeling en heeft steeds meer mogelijkheden voor het creëren van een eigen intranet. Het maken, publiceren en beheren van content wordt steeds eenvoudiger en de opties gevarieerder. En laten we niet vergeten van Microsoft dit jaar met een nieuw brandcenter, boordevol nieuwe designmogelijkheden.

Standaard SharePoint is niet altijd genoeg

Toch kan het zo zijn dat SharePoint niet voldoet aan je wensen. Neem bijvoorbeeld een smoelenboek, een van de meest gevraagde intranetfuncties, die SharePoint zelf niet biedt. Of geavanceerde mogelijkheden op het gebied van AI, verbeterde intranet- en betrokkenheidsanalyse, zoekfunctionaliteit en ga zo maar door.

Creëer je een intranet op basis van Standaard SharePoint, dan ben je gebonden aan de standaard mogelijkheden van SharePoint en de Microsoft Roadmap. Maar, er zijn ook andere mogelijkheden. Denk aan zelf ontwikkelde webparts of intranet software bovenop SharePoint.

Fresh Intranet Partnership

Met trots kondigen we aan dat we onlangs partner zijn geworden van Fresh Intranet. Een partij die Intranet software ontwikkelt bovenop SharePoint, dat betekent dat je beschikt over alle mogelijkheden die SharePoint te bieden heeft, plus een scala aan uitgebreide mogelijkheden van Fresh.

“Ons doel is om het meest efficiënte, inclusieve en stimulerende intranet te zijn dat er is. We zijn hier om prachtige, gepersonaliseerde intranetten te creëren die mensen in staat stellen om hun werk op de best mogelijke manier te kunnen doen.”
– Fresh intranet

6 redenen waarom Fresh intranet een goede keuze is

Twijfel je of de standaard SharePoint voldoet aan jouw behoeften? Fresh geeft je graag 6 redenen waarom Fresh Intranet de perfecte oplossing kan zijn voor jou:

Ben je op zoek naar een nieuw intranet en wil je Fresh in actie zien? Neem dan contact met ons op voor een demo. Maar ook als je kiest voor een intranet op basis van standaard SharePoint, staan wij voor je klaar.

Binnenkort kun je meer vinden over Fresh op onze website!